Työ ei maastamme tekemällä lopu

Oikeita osaajia tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan. Yhteys unelmatyöhön tai -työntekijään on usein lähempänä kuin luulemme. Siksi on Pondi, jonka tehtävä on välittää.

Pondi. Osaajapooli.

Pondi syntyi tuhansien opiskelijoiden ja satojen yritysten kasvavaan Savilahteen, Kuopioon, jotta osaajat ja työpaikat kohtaisivat. Pondin avulla yritykset ja osaajat saavat lisää tunnettuutta puolin ja toisin. Kun tullaan tutuiksi, on helpompi solmia vakaita, kullanarvoisia työsuhteita.

Työn tekemisen murroksen myötä toimimme koko Itä-Suomessa. Älä siis epäröi pondata kauttamme. Yhdistämme osaajat ja työpaikat helposti ja ennen kaikkea joustavasti. Pondi kytkee myös työharjoitteluiden sekä opinnäytetöiden tekijät sopivaan yritykseen.

Tarjoamme kolme erilaista tapaa rekrytoida – henkilöstövuokraus, suorarekrytointi ja yhdistelmähaku. Pondin kautta on työllistytty muun muassa ravintola-, oikeus-, IT-, rakennus-, kiinteistö- ja henkilöstöpalvelualalle.

Hei työnhakija!

Etsitkö töitä?

Unelmatyö ei aina löydy sormia napsauttamalla. Kaiken lisäksi unelmatyö merkitsee jokaiselle eri asioita – sopivan haastavaa tehtävää, viihtyisää työyhteisöä, osuvaa arvomaailmaa tai hauskoja työkavereita. Kun tutustut laajasti työnantajiin ja erilaisiin työtehtäviin ennen sitoutumista, saat kontakteja ja kokemusta.

Aloita pondaus

Hei työnantaja!

Tarvitsetko tekijän?

Sopivan osaajan tavoittaminen on kuin lottovoitto. Onneksi mahdollisuuksia voi moninkertaistaa rakentamalla yhteyttä osaajiin ennakkoon. Pondin avulla käytössäsi on suora yhteys Kuopion Savilahden ja koko Itä-Suomen ammattilaisiin.

Aloita pondaus