Haemme asiakasyrityksellemme KPY Novapolis Oy:lle suorarekrytointina Business Controlleria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Kuopioon. Työn aloitus on sopimuksen mukaan ja on kokoaikatyötä.

Business Controllerina

Controllerin tehtävässä yhdistyy niin laskennallinen puoli kuin verotus sekä tuotat informaatiota koko organisaatiolle sekä erityisesti johtoryhmälle päätöksenteon tueksi. Työskentelet taloushallinnon tehtävissä ja vastuualueisiisi kuuluvat raportointi ja tiedon analysointi. Tehtävänkuvaasi voi tarvittaessa sisältyä myös talouden tukifunktioiden muita tehtäviä sekä KPY Novapolis Oy:n tytäryhtiöiden hallitusten sihteerinä toimimista. Perustehtävien lisäksi pääset kehittämään talouden prosesseja sekä osallistumaan erilaisiin kehitysprojekteihin.

Odotamme hakijalta aiempaa kokemusta Controllerin tai vastaavista taloushallinnon tehtävistä.  Toivomme sinulla olevan ymmärrystä taloushallinnon prosesseista ja sekä sisäisestä että ulkoisesta laskennasta. Sinulla on myös kattavasti kirjanpidon ja tilinpäätöksen ymmärrystä. Tärkeää tehtävässä on aito kiinnostus kiinteistöalaa kohtaan sekä halu ja kyky kehittää talouden raportointia. Aikaisempi kiinteistöalan kokemus katsotaan hakijalta selkeäksi positiiviseksi vahvuudeksi. Lisäksi eduksi katsotaan hakijan IT- ja järjestelmäosaaminen.

Etsimämme henkilö on itseohjautuva ja järjestelmällinen työssään. Kannat vastuuta, siedät muutoksia ja otat haltuusi nopeasti uusia asioita. Sinulla on laaja-alaista osaamista taloushallinnon kentältä ja työ numeroiden parissa on sinulle luonteenomaista.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle työn asiakasyrityksemme innovatiivisessa ja kehittyvässä organisaatiossa, jossa jokaisen työpanosta arvostetaan ja sinulla on hyvät mahdollisuudet kehittää itseäsi ja laajentaa vastuitasi. Yksin sinun ei tarvitse onnistua, vaan saat tehtävässäsi esimiehesi tuen ja loistavan kehittymisympäristön ammattitaitoisten kollegoiden ympäröimänä.

KPY Novapolis Oy on voimakkaassa kasvussa oleva merkittävä toimitilatarjoaja, joka tarjoaa moderneja ja joustavia ratkaisuja asiakkailleen Kuopion Savilahdessa ja Siilinjärven Lentokapteenissa. Toimitiloilla on jo lähes 12.000 käyttäjää. Itä-suomalainen KPY Novapolis on osa merkittävää ja kehittyvää KPY konsernia.

Kiinnostuitko?

Jätähän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella, sillä haastattelemme jo hakuaikana, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kerromme mielellämme tehtävästä lisää, otathan yhteyttä:

Osuma Henkilöstöpalvelut HR-päällikkö Riina Vauhkonen puh. 050 476 3444, riina.vauhkonen@ohp.fi tai tehtävän sisältöön liittyen KPY talousjohtaja Jenni Ahava puh. 040 563 6183, jenni.ahava@kpy.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Kuopio

Haku alkaa:
03.05.2021

Haku päättyy:
20.05.2021