Kesäksi työskentelemään kauniin Kallaveden rannalle?

Haemme asiakasyrityksellemme Matkailukeskus Kuopion Saana Oy:lle kesäsesongiksi 2021 kokkia, tarjoilijoita, baarimikkoa sekä blokkareita. Työt alkavat touko – kesäkuussa tai sopimuksen mukaan. Tarjolla on erilaisia työsuhteita osa-aikatyöstä kokoaikaiseen työhön.

Kokin tehtävässä pääset tekemään niin lounas- kuin a la cartea sesongin herkuista lähiruokaan. Toivomme sinulla olevan alan koulutus tai jo aikaisempaa työkokemusta. Hakemallamme henkilöllä on iloinen ja positiivinen ote työskentelyyn sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Etsimme sinua, jolle hyvän ruuan valmistaminen ja hyvän asiakaskokemuksen tarjoaminen on sydäntä lähellä. Katsomme eduksesi anniskelupassin. Tehtävä edellyttää hygieniapassia.

Baarimikon tehtävässä toivomme, että sinulla on perustietämys viineistä, drinkeistä ja oluista. Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta baarityöskentelystä sekä hygienia- ja anniskelupassi. Hakemamme henkilö haluaa tarjota asiakkaille hyvän ja hauskan asiakaskokemuksen. Baaritiskin takana työskentely on sinulle luontevaa, mutta katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen salitarjoilusta.

Tarjoilijan tehtävässä toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen ja omaat reippaan asenteen. Toivomme sinulla olevan alan koulutus tai aikaisempaa työkokemusta tarjoilutehtävistä. Eduksesi katsomme hygienia- ja anniskelupassin. Tehtävässä reipas asenne ja halu oppia on tärkeintä! Blokkarina huolehdit ravintolan astiahuollosta ja siisteydestä sekä muista avustavista tehtävistä. Työskentelyotteesi on reipas ja oma-aloitteinen etkä säikähdä kiireistäkään tilannetta. Voit olla jo kokeneempi ravintola-alan osaaja tai vielä urasi alkuvaiheessa – työtehtäväsi määräytyvät osaamistasosi mukaan.

Tarjoamme sinulle upeat puitteet Savon sydämessä tunnelmallisessa ympäristössä ammattitaitoisen tiimin ympärillä.

Kerrothan hakemuksessasi, mistä tehtävästä olet kiinnostunut.

Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jussi Torvinen puh. 044 327 1413, jussi.torvinen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Kuopio

Haku alkaa:
01.04.2021

Haku päättyy:
15.04.2021