Haemme asiakasyrityksellemme KPY Novapolis Oy:lle suorarekrytointina toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen markkinointi- ja tapahtumakoordinaattoria Kuopioon. Työn aloitus on sopimuksen mukaan ja työ on kokoaikatyötä.

Markkinointi- ja tapahtumakoordinaattori

Markkinointi- ja tapahtumakoordinaattorina tehtävänkuvaasi kuuluvat muun muassa monipuoliset markkinoinnin tehtävät sekä uusien palveluiden markkinoinnin kehittäminen. Ylläpidät ja kehität digitaalisia kanavia. Osallistut aktiivisesti tapahtumien järjestämiseen sekä huolehdit tapahtumamarkkinoinnista. Erilaisten aineistojen laadinta, taittotyöt sekä video- ja valokuvakäsittely ovat osa päivittäistä arkeasi ja näissä tehtävissä toimit koko tiimin tukena.

Toivomme, että sinulla on näkemyksellinen ja innovatiivinen ote tekemiseen ja sisällöntuottoon sekä omaat erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta vastaavista tehtävistä, joustavuutta, valmiutta tarttua työpäivän mittaan moniin erilaisiin tehtäviin sekä vahvaa asiakaspalveluhenkisyyttä. Toivomme sinulla olevan aikaisempaa graafisen suunnittelun kokemusta ja visuaalista näkemystä. Pystyt pitämään langat käsissäsi nopeasti muuttuvissa tilanteissa, olet idearikas sekä innostut uuden oppimisesta ja toiminnan kehittämisestä. Eduksi katsomme kokemuksen InDesign-ohjelmasta, piirtämisen taidon sekä sujuvan englannin kielen taidon.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle työn asiakasyrityksemme innovatiivisessa ja kehittyvässä organisaatiossa, jossa jokaisen työpanosta arvostetaan. Monipuolisessa tehtävässä sinulla on hyvät mahdollisuudet kehittää itseäsi, laajentaa vastuitasi ja päästä ideoimaan uusia asioita. Yksin sinun ei tarvitse onnistua, vaan saat tehtävässäsi esimiehesi tuen ja loistavan kehittymisympäristön ammattitaitoisten kollegoiden ympäröimänä.

Novapolis on voimakkaassa kasvussa oleva merkittävä toimitilatarjoaja, joka tarjoaa moderneja ja joustavia ratkaisuja asiakkailleen Kuopion Savilahdessa ja Siilinjärven Lentokapteenissa. Toimitiloilla on jo 15.000 käyttäjää. Itäsuomalainen KPY Novapolis on osa merkittävää ja kehittyvää KPY-konsernia.

Kiinnostuitko?

Jätähän hakemuksesi mahdollisimman pian palkkatoiveineen nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella, sillä haastattelemme jo hakuaikana, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kerromme mielellämme tehtävästä lisää, otathan yhteyttä Riina Vauhkonen puh. 050 476 3444, riina.vauhkonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Kuopio

Haku alkaa:
03.05.2021

Haku päättyy:
20.05.2021