Etsimme asiakasyrityksellemme kahta tarjoilijaa määräaikaiseen työsuhteeseen Tahkovuorelle. Ravintolat ovat Golden Resort ja Mosquito. Työn aloitus on kesäkuussa 2021 tai sopimuksen mukaan.

Golden Resort on monipuolinen kokous- ja vapaa-ajankeskus rauhallisella paikalla Tahkon uuden golfkentän laidalla. Mosquitossa maistuvat meksikolaiset herkut, Kotipizzan suosikit, talon juomat pienpanimotuotteita ja hyvää musiikkia unohtamatta.

Työtehtäviisi kuuluu annosten tarjoilu, ruuan esille laitto, tilausten vastaanottaminen sekä mahdollisesti muita ravintolan tehtäviä. Odotamme hakijalta iloista asiakaspalveluasennetta, tiimihenkeä sekä joustavaa asennetta. Toivomme hakijalta alan koulutusta, työkokemusta sekä hygieniapassia. Pystyt työskentelemään kaikkina ravintolan aukioloaikoina.

Voit tutustua ravintoloihin lisää osoitteessa: www.mosquitotahko.fi ja www.goldenresort.fi/resort/ravintola/

Jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla lomakkeella ja varmista paikkasi huipputiimissä monipuolisten työtehtävien parissa! Kerrothan hakemuksessasi kummassa ravintolassa työskentelystä olet kiinnostunut. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jani Huttunen puh. 050 307 9337, jani.huttunen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Nilsiä

Haku alkaa:
30.03.2021

Haku päättyy:
13.04.2021