Kokki / Ravintola Urban Oy

Haemme asiakasyrityksellemme ravintola Urbanille kokkia kahden vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen sijaisuuden ajalle. Työ on osa-aikatyötä ja työtunteja on 60 h / 3 vko. Mikäli sinulla luonnistuu myös salitarjoilu, on sinulla mahdollisuus kokoaikatyöhön tai lisävuoroihin. Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan.

Ravintola Urban on pieni ja persoonallinen, vähän erilainen lounas- ja tilausravintola Kuopion keskustassa, vanhassa arvokiinteistössä, aivan torin tuntumassa.

Arvostamme hyvää ruokaa, laadukkaita raaka-aineita, sujuvaa palvelua ja tietenkin asiakkaitamme.

Kiinnostuitko?

Tutustu lisää yritykseen osoitteessa: www.ravintolaurban.fi

Tehtävässä pääset valmistamaan tuoreista raaka-aineista maukasta lounasruokaa. Toivomme, että olet iloinen, joustava ja reipas tarttumaan toimeen. Odotamme hakijalta alan koulutusta, aikaisempaa työkokemusta sekä intohimoa hyvään ruokaan. Tehtävä edellyttää hygieniapassia. Katsomme eduksi osaamisen salitarjoilusta.

Tervetuloa työskentelemän lämminhenkiseen ja rentoon ravintolaympäristöömme, jossa korkea palvelutaso on meille tärkeää!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Haastattelemme hakijoita ja hakuaikana.

Kerromme mielellämme tehtävästä lisää, otathan yhteyttä Jussi Torvinen puh. 044 327 1413, jussi.torvinen@ohp.fi