Parturi-kampaaja / Studio Amilia, Kuopio ja Vuorela

Etsimme asiakasyrityksellemme Studio Amilialle kahta parturi-kampaajaa työntekijäksi tai sopimusyrittäjäksi. Työn sijaintina on Kuopion tai Vuorelan toimipiste. Palkkaus sovittavissa. Työn aloitus on sopimuksen mukaan, mahdollisesti nopeallakin aikataululla.

Ole paras itsesi! Studio Amilia tarjoaa parturi-kampaamo- ja kosmetologipalvelut Kuopiossa ja Vuorelassa – kaikille meille. 

Voit tutustua yritykseen lisää osoitteessa: www.studioamilia.fi

Toivomme sinulta aitoa halua auttaa asiakasta ja palvella häntä ammattitaitoisella ja positiivisella otteella. Työskentelet mielelläsi asiakaspalvelussa omalla iloisella persoonallasi ja koet ammattiylpeyttä työsi jäljestä. Sinulla on kykyä työskennellä oma-aloitteisesti niin itsenäisesti kuin tiimissä. Voit olla vuosia alalla työskennellyt tai uudempi tekijä, pääasia on, että olet innostunut omasta työstäsi hiusten parissa.

Työskentelet meillä sitten työntekijänä tai yrittäjänä, tarjoamme sinulle yrityksen tuen työhösi, asiakaskunnan ja tiimin tsemppihengen!

Jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla lomakkeella. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kerromme mielellämme lisää. Lisätietoja tehtävästä antaa Jani Huttunen puh. 050 307 9337, jani.huttunen@ohp.fi